Nieuws

The Shore Scheveningen wint de MKB Den Haag Dunea duurzaamheidsprijs.

The Shore heeft in 2018 de MKB den haag Dunea duurzaamheidsprijs gewonnen.

 

Tot 30 september 2018 konden MKB-bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Den Haag, zich inschrijven voor de MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs. Een vakkundige jury bestaande uit duurzaamheidsexperts van Dunea, Haagse Hogeschool, Duurzaam Den Haag en een oud winnaar, hebben alle inzendingen beoordeeld. Naast strandpaviljoen The Shore waren genomineerd: De Haagse Zwam en Green2Live.

Seizoen 2018 staat voor de deur!

De derde week van Maart gaat The Shore / Surfles.nl weer open, en vanaf begin april zullen de lessen gaan starten.

Wij hebben er zin in, het wordt ongetwijfeld een heerlijke zomer! zien we je op het strand?

IMG_4478

wees welkom bij The Shore

Surfles.nl wordt dit jaar The Shore.
een relaxte plek om samen te komen en naast de surflessen te genieten van een hapje en een drankje.

5 augustus Sushi Night with Taji!

5 augustus komt Taji de heerlijkste Sushi maken!
Deze surfer uit Japan komt met verse visjes ons verassen met allerlei lekkers, zorg dat je erbij bent!

De Surfkidz zijn weer begonnen!

De kou is voorbij, dus de kiddo’s kunnen het water weer in! Vanaf zondag 18 April gaan we weer los met de surfkidz.
Wil je erbij zijn? geef je op via info@surfles.nl of 0649392095

_GJK1434

We zijn weer open! Laat die golven maar komen!

Het Surfseizoen 2016 is geopend, en we zijn er weer helemaal klaar voor!

groen

 

Happy Slidin’ 2016

 

nieuwjaar2016

Doe mee met de freedive clinic 2015

Wil jij je comfortabeler voelen in grotere golven?
Hold your breath!

Surfles.nl organiseert ism met BeWater op vrijdag 4 september een freedive workshop. De workshop wordt gegeven door NL recordhouder dynamic freedive Eric van Riet Paap.

Je leert in praktijk en theorie hoe je beter je ademhaling kunt controleren, hoe je langer onder water kunt blijven en vooral hoe je kalm kunt blijven onder water.

Voor zowel beginnende – als ervaren surfers is dit echt een aanrader!

Dag: 4 september 2015
Tijd: 19.30 – 22.00
Locatie: zwembad de boei, madeweg 52, monster
Prijs : 50 € p.p.

Gaat door bij voldoende inschrijving (10) , 28 augustus wordt de knoop doorgehakt.
Inschrijven via info@surfles.nl.

MORE IS LES(S) BIJ SURFLES.NL!

Heel de maand juni hebben we een speciale actie bij surfles.nl. Naarmate er meer mensen in je les zitten, betaal je minder. De korting kan wel oplopen tot 25% p.p!

HOE WERKT MORE IS LES(S)?

Per persoon in je les krijgt iedereen 2 euro korting op de lesprijs (alleen bij groeps- introductielessen) dus:
2 personen in de les: 38 euro p.p.
3 personen in de les: 36 euro p.p.
4 personen in de les: 34 euro p.p.
5 personen in de les: 32 euro p.p.
6 personen in de les: 30 euro p.p.

Omdat we de kwaliteit hoog willen houden zit je nooit met meer dan 6 mensen in een groep, bij meer dan 6 personen verdelen we de groep over meerdere leraren. Deze actie geldt ook als je wordt ingedeeld met andere mensen, zo kan je dus met een klein groepje een mooie korting scoren!

De actie geldt speciaal voor de introductielessen. Vervolglessen waren al 30 euro per persoon per les, dus daar kunnen we deze actie helaas niet op laten gelden.

HAAGSE SCHOOL SURFKAMPIOENSCHAPPEN 2015, ZONDAG 7 JUNI OP HET NOORDERSTRAND VAN SCHEVENINGEN

De HSA (de Nederlandse Surfbond) organiseert in samenwerking met de surfscholen Hartbeach, Surfles.nl en Aloha, de ‘Haagse School Surfkampioenschappen 2015’. De naam zegt het al: Haagse jeugd zal in schoolteams tegen elkaar strijden om de felbegeerde Haagse Schoolsurfsurfbeker binnen te slepen!

Kids uit groep 6/7/8 kunnen zich via hun gym docent(e) inschrijven om mee te doen aan een team-surfwedstrijd inclusief training, of wel aan een uitgebreide beginners surfclinic. Het evenement zal van 10.00 tot 14.00 uur plaatsvinden op het noorderstrand van Scheveningen. Naast de wedstrijd of de surfclinic zullen er ook andere strand en boardsport activiteiten te doen zijn zoals longboard skateboarden, indoboarden, slacklinen, beachvolleybal en nog veel meer.

Het doel van de kampioenschappen is om surfen te stimuleren onder de jeugd in Den Haag. HSA wil surfende kids een platvorm bieden om tegen stadsgenootjes te strijden en daarnaast ook beginnende surfkids kennis laten maken met de surfsport. Uiteindelijk zou de HSA het tof vinden als er ook in andere gemeenten een lokaal ‘School Surfkampioenschap’ zou plaatsvinden. Den Haag geeft als ‘surf hoofdstad van Nederland’ het goede voorbeeld!

In 2014 werd er voor het eerst een Schoolsurfwedstrijd voor Haagse kids georganiseerd. de ‘Eerste Nederlandse Montessorischool’ ging toen met de Haagse Schoolsurfbeker naar huis. De organisatie is benieuwd of zij ook dit jaar weer hoge ogen zullen gooien. Volgens gymdocent Jurgen van der Zwart zijn de kids al weer volop in training. Zo zijn ze twee weken geleden al weer begonnen met longboard skateboarden op school, onder leiding van Jeugdsportcoördinator Surfen ‘Bas Aukes’ en HSA stagiair ‘Dzintar van der Waart’.

Inschrijven
Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de Haagse School Surfkampioenschappen 2015. De kosten voor deelname zijn 5 euro per kind. Voor het toernooi dienen kinderen zich in groepjes van 4 tot 6 personen aan te melden via hun gym docent(e).

Meer informatie
Voor alle info, of om je in te schrijven kan je dus je gym docent(e) aanspreken of surf je naar www.hsa.nl of naar de ‘Schoolsurfen Den Haag’ Facebook!

‘Schoolsurfen Den Haag’ is een stageproject van de HSA. Binnen dit project werken Sportmanagement studenten samen met Sport en Bewegen studenten om de Haagse jeugd een super tof en sportief surf evenement aan te bieden.

Partners
De partners van het evenement zijn de Gemeente Den haag, Hartbeach, Surfles.nl, Aloha, Welzijn Scheveningen, Sporttuin Duindorp en ‘Stichting Werkgevers Sportclubs Den Haag’.

Noot voor de redactie / niet voor publicatie:
Voor meer informatie over de Haagse School Surfkampioenschappen kunt u contact opnemen: veroon@hsa.nl Ook als u een interview wilt afnemen of wilt fotograferen wordt u verzocht contact op te nemen.

Green Surfer Award

Hans van den Broek is een bekende naam in de surfscene. Jarenlang heeft hij zich ingezet als bestuurder van de Holland Surfing Association en de surfsport in Nederland naar een hoger niveau geholpen.

Hans is ook eigenaar van Surfles.nl, de kleinste surfschool op Scheveningse strand. Klein maar fijn, want Hans voorziet in zijn eigen energie, met dank aan de wind en de zon. De surfkwaliteiten van Hans zijn ook niet bepaald klein te noemen, met een aantal Nederlandse longboard titels in zijn zak en onlangs nog gekroond tot winaar van ‘Op de neus’. Ook Hans is al jaren Surfrider supporter. En bedenker van de Clean Up Kids, waarschijnlijk de leukste clean up van Nederland 🙂