FAQ

Hieronder een lijst met veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

Waar is Hans?

Hij was hier net nog.

Waar kan ik parkeren?

Voor The Shore zijn parkeerplekken op de boulevard, en 200 meter naast The Shore is een grote parkeerplaats naast het Beach Sport Stadion.

In het havengebied kan tot 18.00 gratis geparkeerd worden, dat is 5-10 minuten lopen afhankelijk van waar je staat.

Hoe lang moet ik van te voren aanwezig zijn?

Onze lessen beginnen met een stukje theorie, dus het is niet noodzakelijk je eerst om te kleden voordat de les begint.

Als je er 5 minuten van te voren bent dan is dat prima.

Voor de surfkidz / Action Academy is het wel fijn als je er iets eerder bent, want die trekken wel meteen wetsuits aan.

Zijn er douches en omkleedruimtes bij de surfschool?

Er zijn warme buitendouches (verwarmd door zonneboilers dus helemaal eco).

We hebben ruime kleedkamers met vakjes voor je spullen. Je kostbare spullen bewaken wij tijdens je surfles graag persoonlijk.

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt betalen met cash, pin, cadeaubon en creditcard. Als je een dienst of iets anders wil ruilen tegen een surfles dan is dat ook bespreekbaar.

Gaan de lessen door als het regent?

Tuurlijk gaan we door als het regent! Nat wordt je toch. Alleen als het windkracht 7 is of harder of bij onweer gaan de lessen niet door, we moeten dan een andere afspraak maken in overleg.

Gaan de lessen door als er geen golven zijn?

Bij geen golven bellen we af uiterlijk de ochtend voor de les, maar meestal de dag er voor. We schuiven de les dan in overleg op naar een andere datum. Bij bedrijfsuitjes en kinderfeestjes kunnen we een alternatief bieden indien gewenst, wat als net zo leuk wordt ervaren als de surfles. Schoollessen voor het onderwijs gaan altijd door, tenzij de docent van te voren aangeeft te willen opschuiven bij geen golven.

Moet je zelf een eigen wetsuit en surfboard meenemen?

Nee, bij de les zitten alle materialen inbegrepen. We hebben wetsuits in alle maten. De Surfboards hebben een zachte bovenkant en zachte vinnen, speciaal voor beginners. In het voor- en naseizoen hebben we schoentjes, handschoenen, en een cap (soort surfmuts).

Wat moet ik allemaal meenemen?

Alleen een handdoek en badkleding. Strakke badkleding is het handigst, omdat je er een wetsuit over aan krijgt. Mocht je ergens medicijnen voor gebruiken (denk aan inspanningsastma, diabetes, epilepsie, etc) en die normaal bij sporten ook gebruikt neem je die ook mee. Geef die bij aanvang dan even aan de instructeur.

Zijn jullie ‘s avonds ook open?

Ja, dat zijn we zeker. 7 dagen per week! Bel even overdag als je wilt huren, want als er geen golven zijn dan gaan we iets eerder naar huis. Surfles geven we ook ‘s avonds.

Zijn er vaste tijden voor de lessen?

We hebben alleen vaste lessen voor kids en voor de Progression Sessions, alle andere lessen zijn op afspraak op een moment dat het jou goed uitkomt!

Is er een minimum of maximum leeftijd om het te kunnen leren?

Nee, surfen is voor iedereen! wel moet de deelnemer 50 meter zelfstandig kunnen zwemmen of in bezit zijn van zwemdiploma A.