Surf Academy GromSquad

Ben jij de Keiki’s een beetje ontgroeid? Maar wil je nog wel beter leren surfen? Doe dan mee met de GromSquad! We leren jou o.a. hoe je het beste in de line-up kunt zitten, zelf golven kunt pakken, en turns kunt maken. Je kunt op je eigen board surfen als je die hebt, of eentje van ons lenen als je nog niet zeker weet wat voor een board je wil kopen.

Wanneer?
De Surf Academy Gromsquad is op maandag-vrijdag van 16.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.30 tot 12.00 uur uur en zondagochtend van 9.00 tot 10.30 uur. Doordeweeks graag bellen voor 12.00 uur voor deelname, bij 3 inschrijvingen en mits de surfcondities het toestaan kan de les doorgaan! In het weekend graag de dag van te voren aanmelden.

Voor Wie?
Kids tussen de 13 – 16 jaar. Het is belangrijk dat je al wel surfervaring hebt en uit kunt gaan peddelen naar de line-up. Mocht je geen surfervaring hebben, maar wel in deze leeftijdscategorie vallen, dan kun je eerst een All-in surfcursus bij ons doen. Daarna kun je dan mee gaan doen met de Gromsquad.

Wat heb je nodig?
Alleen wat zwemkleding, eventueel je eigen surfboard & wetsuit (niet vereist) en een goed humeur! Voor 22,50 euro per keer kun je meedoen, ook kun je een 10-strippenkaart kopen waarbij je maar 17,95 euro per keer betaalt!

Klik hier om direct te boeken!