All – In surfcursus

De “all-in surfcursus” is een cursus die je in drie lessen omtovert tot een echte surfer of surfster!

De kracht van deze cursus bestaat uit de mix van theorie en praktijk, waardoor je na de cursus voldoende basiskennis hebt om zelfstandig op een veilge manier te kunnen oefenen.

Op de all-in cursus geven we sta-garantie, wat inhoudt dat we garanderen dat je staand een golf afsurft binnen de drie lessen. Zoniet is elke volgende les gratis totdat het wel lukt!

We werken met het “SurfSkilss” systeem, waarbij je vaardigheden leert volgens een vast programma.

Je kunt kiezen uit een all-in cursus van 3 lessen of een all-in cursus van 5 lessen:

All-in 3:

De eerste les is gelijk aan de beginnersles, waarbij de basisprincipes van het materiaal en sport aan bod komen. In de tweede les wordt aandacht besteed aan het voorspellen van golven en leer je zelfstandig golven pakken, en in de derde les leer je alles over surfetiquetten en wordt er geleerd hoe je kunt sturen op de golf!

All-in 5:

De eerste les is gelijk aan de beginnersles, waarbij de basisprincipes van het materiaal en sport aan bod komen. In de tweede les wordt aandacht besteed aan het voorspellen van golven en leer je zelfstandig golven pakken, in de derde les leer je alles over surfetiquetten en leer je sturen, in de vierde les leer je alles over het materiaal en kun je diverse boards uitproberen om te kijken wat bij je past. De 5e les heeft een kort theoriedeel over surfwedstrijden maar wordt er vooral heel veel gesurft!

Wil je een all-in cursus boeken? neem contact met ons op!

A random day at surfles.nl from Surfles.nl on Vimeo.

Info

De all-in 3 surfcursus kost 100 euro voor drie lessen van twee uur.

De all-in 5 surfcursus kost 160 euro voor vijf surflessen van 2 uur.

Alle lessen worden gegeven op momenten dat het jou het beste uitkomt! Tevens zit je met niet meer dan 6 mensen in het groepje.

Book Now