Skate les

Skateboarden is in de jaren ’50 uit het surfen ontstaan. Op dagen zonder golven wilden surfers toch het surfgevoel krijgen, dus schroefden ze rolschaatswielen onder een houten plankje en surften daar mee over de boulevards van Californië.

De Moralesboulevard in Scheveningen leent zich uitstekend voor Longboarden, en we hebben een eigen skateramp voor beginners. We doen lessen voor groepen en individueel, waarbij je in een veilige gecontroleerde omgeving leert skateboarden. Board en bescherming zijn inclusief, dus goede zin en een paar schoenen zijn all you need!

We maken in de lessen onderscheid in Longboard, Ramp en Street:

Longboard

Dit is de meest toegankelijke skatevariant. Door de lange wielbasis zijn longboards stabiel en koersvast. Van eenvoudig sturen tot echte cross-steps, je bent bij ons aan het goede adres om ze onder de knie te krijgen.

Ramp
In onze eigen miniramp leer je half-pipe skaten in een veilige omgeving. Je eerste keer indroppen, of je eerste rock-and-roll, we kunnen het je allemaal leren.

Street
Tricks doen op straat? Altijd al een “Ollie” willen leren? Als je al een beetje kunt rollen helpen wij je verder met deze tricks.

Wil je liever de “street” tricks leren op een skateboard of de mini ramp in, vraag dan een lesje bij ons aan.

Als je een aanvraag wilt doen voor een Skate les op maat, of voor meer informatie kun je hier contact met ons opnemen of bellen (06-49392095).