All-In surfcursus

De “All-in surfcursus” is een cursus die je in drie lessen omtovert tot een echte surfer of surfster!

De kracht van deze cursus bestaat uit de mix van theorie en praktijk, waardoor je na de cursus voldoende basiskennis hebt om zelfstandig op een veilige manier te kunnen oefenen.

Op de All-in cursus geven we sta-garantie, wat inhoudt dat we garanderen dat je staand een golf afsurft binnen de drie lessen. Zo niet, is elke volgende les gratis totdat het wel lukt!

We werken met het “SurfSkilss” systeem, waarbij je vaardigheden leert volgens een vast programma. Je kunt kiezen uit een All-in surfcursus van 3 lessen of een All-in surfcursus van 5 lessen:

All-in 3 surfcursus:
De eerste les is gelijk aan de beginnersles, waarbij de basisprincipes van het materiaal en sport aan bod komen. In de volgende twee lessen wordt aandacht besteedt aan het voorspellen van golven en leer je zelfstandig golven pakken. Ook leer je alles over de surfetiquette en wordt er geleerd hoe je kunt sturen op de golf!

De all-in 3 cursus kost €119,50 per persoon.

All-in 5 surfcursus:
De eerste les is gelijk aan de introductieles, waarbij de basisprincipes van het materiaal en sport aan bod komen. In de volgende vier lessen wordt aandacht besteed aan het voorspellen van golven en leer je zelfstandig golven pakken. Daarnaast leer je alles over de surfetiquette en leer je sturen. Ook zorgen we dat je alles over de verschillende soorten materialen leert en kun je diverse boards uitproberen om te kijken wat bij je past. Tot slot krijg je een kort theoriedeel over surfwedstrijden, maar er wordt uiteraard vooral heel veel gesurft!

De all-in 5 cursus kost €169,50 per persoon.

De tijden van de all-in lessen zijn:

Ma-vr 11.00, 14.00 en 19.00

Za-Zo 10.00, 13.00, 15.00 en 17.00