klimaat neutrale onderneming

WILKOMMEN BEI SURFLES.NL

Wenn du auf eine schöne und verantwortliche Weise Wellenreiten lernen möchtest, ist Surfles.nl “the place to be”. Die jahrelange Erfahrung unserer Surflehrer und der ideale Standort, direkt nördlich neben der Hafeneinfahrt in Scheveningen, sorgen dafür, dass du in kürzester Zeit den ultimativen Kick vom Surfen erfahren wirst!

Qualität

Qualität steht Surfles.nl an erster Stelle. In ganz Scheveningen sind wir die einzige Surfschule bei der ausschließlich Lehrer arbeiten die durch die International Surfing Association (ISA) qualifiziert sind. Das garantiert ein schnelles Resultat, wobei Sicherheit stets an erster Stelle steht.

Material

Das Material befindet sich natürlich stets in bestem Zustand und erfüllt die strengen Vorraussetzungen der ISA; weiche Surfboards mit weichen Finnen für die absoluten Anfänger und ein Board mit einer weichen Oberseite für die Fortgeschrittenen unter euch. Natürlich kann man diese auch jederzeit leihen!

Einzigartige “Stehgarantie”

Auf Grund der effektiven Weise in der wir unterrichten und des ständig aktuellen Materials bekommst du bei Surfles.nl eine einzigartige Stehgarantie. Dies bedeutet, dass wir dir bei Buchung unseres „all-in” Kurses garantieren, dass du deinen ersten Wellenritt erleben wirst! Wenn nicht, bekommst du jede weitere Unterrichtsstunde umsonst, solange bis es gelingt!

Möglichkeiten

Wir sind flexibel und haben viele verschiedene Kursmöglichkeiten für Anfänger und Fortgeschrittene. Außerdem bieten wir auch Möglichkeiten für Betriebsausflüge, Kinderfeiern, besondere Workshops und Strandveranstaltungen.

Wir sehen uns am Strand!

Hans und Linde

Lees meer...

Nieuws

Surfweer woensdag 6 december 2017

Vandaag en morgen nog vrij zacht weer met golven die goed te surfen zullen zijn. Daarna mega-swells op vrijdag en zaterdag, waarbij er vanwege de hoogte en de wind bar weinig te surfen valt. Hoewel er zijn kansjes, vooral later in het weekend kan het erg goed worden. De verwachting is wat onzeker, maar stay tuned!

Woensdag 6 december 2017
De golven komen uit een meest westelijke richting met en heel klein tikkie WNW. Hierdoor is de hoogte nog best aardig te noemen, alleen moet het dan wel hoogwater zijn. Dat is het in de vroege ochtend en in Zuid-Holland ook nog in de namiddag. Voor N-H komt het vrij laat, misschien wel te laat. Gunstig vandaag is wel dat de wind van WZW naar ZW draait en het dus iets cleaner zal worden. Deze draaiing komt als eerste in Zeeland, dus daar echt clean met hoogwater vanmiddag. In België waarschijnlijk te klein, hoewel bij opkomend altijd wel een golf te verwachten is met 80 cm west op de boeien.

Donderdag 7 december
De storm bij Schotland heeft een naam. Tenminste, bij de duitse meteodienst, want daar heet hij ‘Walter’. Aan de westzijde waait het windkracht 12 uit het noorden, aan de oostzijde (bij ons dus) windkracht 7 uit zuid tot zuidwest. De swell begint dus pas met opbouwen in België, waardoor het daar donderdag zo goed als flat is. De eerste golven zijn de vinden in Zeeland, maar ook daar niet erg hoog vanwege de korte fetch. Wel heerlijk clean en gunstig met dat springtij van gisteren extra laagwater. Meest gunstig is Zuid-Holland en misschien zelfs wel Noord-Holland op een paar spot omdat de wind zo zuidelijk zit. Probeer wel zoveel mogelijk met laagwater te gaan, want opkomend gaat stromen. Tegen een uur of 16:00 intens veel regen maar ook wegvallen van de wind. Een moment met even kans op een paar lekkere golven (flink hoog) als je wat kunt zien door het regengordijn. Nat worden is sowieso de optie.

Vrijdag 8 december
Toenemende wind uit WNW of NW en te veel swell 3,5m bij 12 seconden. In de ochtend valt de wind in N-H misschien nog even mee, maar in de ZW regio is het meteen al te stevig onshore. De enige kans is dus in de vroege ochtend heel even met hoogwater in N-H. Wellicht zijn er in Belgie eind van de middag ook nog een paar spots die uit te peddelen zijn met opkomend tij. Elders zal het tij niet meer opkomen voor donker, want die tijden verschuiven heel langzaam van zuid naar noord.

Zaterdag 9 december
Zaterdag hetzelfde laken en pak, te veel swell te rechte onshore wind. Wel is de wind wat minder krachtig en mogelijk iets meer echt NW. Dan zijn er opties in Zeeland te vinden met het juist tij. Het getij is echter het probleem dit weekend, want het is precies om 6AM en 6PM hoogwater. En juist dan is het donker buiten. Overigens is de opzet zodanig dat de waterstanden met midtij nog hoger komen dan met een normaal hoogwater. Dus zo’n groot probleem is het getij misschien ook weer niet.

Zondag 10 december
De beste dag van de week. Walter ligt nog boven Noorwegen en heeft nog steeds een gigantische swellmotorblok ten zuiden hangen. Op zaterdag zien we hoogtes van 10-12 meter de Noordzee inkomen tussen Schotland en Noorwegen. Een dag later komt deze swell met een periode van 12 seconden bij ons aan terwijl de wind naar zuid draait op nadering van een volgende storm. Dit is er eentje die nog moet ontstaan voor de kust van Groenland en dan in 24 uur over Engeland heen trekt. In principe geeft dat de nodige onzekerheid, maar de runs zijn de afgelopen dagen zeer consistent. Mogelijk dat het nog een half etmaal opschuift en dat maandag pas echt Big Monday mag heten. Maar in principe alle kaarten op zondag nu!

Anti-Freeze neopreen adviezen
Vandaag : wetsuit 5mm met schoen 5mm + handschoenen 3mm, cap 2mm.
Donderdag : wetsuit 5mm met cap 3mm schoen 5mm, hand 2mm
Vrijdag : 6/5mm met cap 3mm schoen 5mm, hand 4mm
Zaterdag : 6/5 met Cap 3mm, schoentjes 5mm, hand 4 mm

The post Surfweer woensdag 6 december 2017 appeared first on Surfweer.nl.

Surfles.nl Gegarandeerd de beste kwaliteit!