klimaat neutrale onderneming

WILKOMMEN BEI SURFLES.NL

Wenn du auf eine schöne und verantwortliche Weise Wellenreiten lernen möchtest, ist Surfles.nl “the place to be”. Die jahrelange Erfahrung unserer Surflehrer und der ideale Standort, direkt nördlich neben der Hafeneinfahrt in Scheveningen, sorgen dafür, dass du in kürzester Zeit den ultimativen Kick vom Surfen erfahren wirst!

Qualität

Qualität steht Surfles.nl an erster Stelle. In ganz Scheveningen sind wir die einzige Surfschule bei der ausschließlich Lehrer arbeiten die durch die International Surfing Association (ISA) qualifiziert sind. Das garantiert ein schnelles Resultat, wobei Sicherheit stets an erster Stelle steht.

Material

Das Material befindet sich natürlich stets in bestem Zustand und erfüllt die strengen Vorraussetzungen der ISA; weiche Surfboards mit weichen Finnen für die absoluten Anfänger und ein Board mit einer weichen Oberseite für die Fortgeschrittenen unter euch. Natürlich kann man diese auch jederzeit leihen!

Einzigartige “Stehgarantie”

Auf Grund der effektiven Weise in der wir unterrichten und des ständig aktuellen Materials bekommst du bei Surfles.nl eine einzigartige Stehgarantie. Dies bedeutet, dass wir dir bei Buchung unseres „all-in” Kurses garantieren, dass du deinen ersten Wellenritt erleben wirst! Wenn nicht, bekommst du jede weitere Unterrichtsstunde umsonst, solange bis es gelingt!

Möglichkeiten

Wir sind flexibel und haben viele verschiedene Kursmöglichkeiten für Anfänger und Fortgeschrittene. Außerdem bieten wir auch Möglichkeiten für Betriebsausflüge, Kinderfeiern, besondere Workshops und Strandveranstaltungen.

Wir sehen uns am Strand!

Hans und Linde

Lees meer...

Nieuws

Surfweer vrijdag 16 februari 2018

Spannende tijden op weerkundig gebied. Gaat de winter alsnog keihard toeslaan na het weekend? Of krijgen we vroeg voorjaar. Volgens de pluim kan het nog alle kanten op binnen een termijn van 5 dagen. In ieder geval zien we vandaag nog wat golven dankzij de matige onshore wind. De wind neemt hoe later hoe meer af. Swell blijft nog voldoende.

Vrijdag 16 februari 2018
De wind uit het west tot noordwesten heeft vannacht lang genoeg (vrij) krachtig doorgestaan om iets van een WNW swell te creëren. De hoogte is met een goede 1 meter zelfs iets meer dan verwacht. En daarbij kan de “afgaande” wind in combinatie met het opkomende getij vanmiddag nog best voor leuke golven gaan zorgen. In Zuid, maar vooral Noord-Holland, want het zuiden komt er altijd wat bekaaid vanaf met deze swellrichting. Daar zit Engeland voor in de weg of ligt eigenlijk te dichtbij voor voldoende fetch. Het zeegebied waarover de wind moet waaien om de golven te kunnen opbouwen. Als die de wind noord of noordoost komt, ligt het zuiden (BE en Zeeland) wel zeer gunstig voor een goed lange fetch. Het opkomende tij is na 16u alweer gedaan, maar toch kan het tot de avond leuk blijven. Laagwater wordt het namelijk pas na 18u. En daarnaast neemt de wind steeds verder af en draait uiteindelijk naar zuid. Neem dat classic longboard dus maar mee die laatste paar uurtjes!

Weekend
De kans is behoorlijk klein. Als er wat over is loopt er zaterdagochtend mogelijk nog een heel klein rimpeltje NW swell. Het zal niet voldoende zijn om het tot het opkomende tij uit te houden. Anders was het misschien nog de moeite geweest. Het is overigens wel superclean met die aflandige zwakke zuidoosten wind! Kansen zijn er met name in het waddengebied en Noord-Holland. Verder naar het zuiden toe wordt de kans zo goed als nul.
Zondag verloopt flat bij een matige zuidenwind.

Volgende week
Maandag draait de stroming oost of noordoost. Zo veel modellen, zo veel kaart-uitkomsten. Het meestal betrouwbare model van het ECMWF (van eigen bodem d.w.z. EU samenwerking), geeft maandag nog flat. Dinsdag zou er een krachtige noordoost moeten opsteken welke koude uit Rusland onze kant op stuurt. Bij het GFS model van Amerikaanse bodem wordt de stroming niet uitgesproken noordoost. Wel komt er op de Noordzee een noordelijk briesje te staan welke ook voor heuphoge golven zou kunnen zorgen.

In ieder geval komen er begin tot midden van volgende week golven onze kant op. Afgezien van welke model. En ook zal de richting van de golven iets met noord zijn en dus kunnen we alvast gaan kijken naar de meest gunstige getijden volgende week. Vroeg in de week zal dat nog eind van de middag zijn met om 17:00 hoogwater. Meest gunstige regio is dan waarschijnlijk Z-H, of het nu NW of NO wordt. Later in de week verschuiven de tijden en dan behoort ook een vroege ochtendsessie tot de mogelijkheden. Tot 9:00 waterstanden boven N.a.p. en het licht is er ook om 7:30 al. Klein probleempje is dan van de -6 graden Celcius als het ECMWF model gelijk krijgt… In ieder geval is nu het moment om extra MM’s in te slaan voor de rest van deze winter en die van ’18/’19, want al onze neopreen accessoires in de surfweer-shop gaan nu weg met fikse kortingen!

Vrijdag : 5mm, cap 2mm, schoentjes 5mm, hand 3mm
Zaterdag : wetsuit 5mm met schoen 5mm + hand 4mm, cap 2mm.
Dinsdag : 6/4 wetsuit, 7mm schoen, hand 5 en cap 3mm.
Woensdag : 6mm met schoen 8mm + hand 5mm, cap 3mm.

The post Surfweer vrijdag 16 februari 2018 appeared first on Surfweer.nl.

Surfles.nl Gegarandeerd de beste kwaliteit!